CHROMA CONSULTING AGENCY ofera consultanta specializata in vederea obtinerii Granturilor de investitii intre 50.000 si 200.000 Euro 

Programul poate fi accesat in intervalul 3 decembrie 2020 – 21 ianuarie 2021.

Obtineti acum intre 50.000 si 200.000 EURO finantare nerambursabila cu un aport propriu de minim 15% (30% pentru Bucuresti – Ilfov)

In urma crizei noului Coronavirus Covid-19, prin Proiectul de ordonanta de urgenta a Guvernului se urmareste redresarea economiei prin oferirerea de graturi pentru investitii, in vederea dezvoltarii afacerilor romanesti. Pot beneficia de aceste finantari societatile comerciale care:

  • au o vechime de minimim 1 an de la infiintare, cu activitate neintrerupta;
  • au înregistrat profit operațional/ exploatare în unul din exercițiile financiare din ultimii doi ani înainte de depunerea cererii de finanțare;
  • va asigura sustenabilitatea proiectului pentru o perioadă de minim 3 ani după implementarea acestuia. 
  • va realiza minim 50% din valoarea veniturilor planificate în cadrul planului de afaceri în primii 2 ani de durabilitate, iar diferența până la sfârșitul perioadei de durabilitate (anul 3);
List RTL

Afla care sunt domeniile eligibile!

Granturile se pot accesa pentru domeniile din viticultura, industria alimentara, industria textilelor, HORECA, a prelucrarii lemnului, activitati de productie sau prestari servicii, constructii, IT, transporturi, invatamant, publicitate, inginerie, sanitate, activitati sportive, recreative si distractive, comert si multe altele. Pentru lista completa a codurilor CAEN eligibile, va invitam sa verificati lista de mai jos:

Lista Coduri CAEN eligibile Masura 3- Granturi pentru investii by Chroma Consulting Agency on Scribd

Bar graph with upward trend

 Investeste in afacerea ta!

Granturile pot fi accesate pentru finantarea achizitiei sau realizarii constructiilor de sediu, pentru achizitia de echipamente IT, utilaje, tehnologii, dotări independente, mobilier de birou și mobilier specific sau pentru achiziția de terenuri în limita a 10% din valoarea eligibila a proiectului. De asemenea se pot bugeta cheltuieli pentru realizarea de depozite de echipamente medicale, medicamente, materiale sanitare destinate intervenției pentru situații de urgență. 

Pentru prestatorii de servicii de transport se pot finanta cheltuielile cu achiziția de mijloace de transport pentru transport persoane și mărfuri necesare pentru desfășurarea activităților de transport si pentru reabilitarea, modernizarea, extinderea și sau realizarea unor depouri pentru mijloacele de transport

 Pasii de urmat:

Pentru stabilirea eligibilitatii societatii dumneavoastra, precum si a punctajului estimativ al proiectului, societatea noastra va sta la dipsozitie cu o consultanta gratuita. Ulterior acestei etape, societatea noastra se va ocupa de intocmirea planului de afaceri si a previunilor financiare, astfel incat ne asiguram ca toate criteriile de eligibilitate si toate standardele de calitate sa fie atinse, pentru a avea sanse maxime de aprobare. Odata evaluat si aprobat proiectul, va vom sprijini in vederea obtinerii creditului punte, si ne vom ocupa de realizarea procedurilor de achizitie, intocmirea rapoartelor de selectie, a cererilor de finantare si depunerea dosarului de decont, garantandu-va astfel respectarea conditiilor programului si decontarea cheltuielilor in totalitate.

De ce sa alegi Chroma Consulting Agency?

Rata noastra de succes este de peste 92%, satisfactia celor peste 200 de clienti multumiti de serviciile noastre fiind marturia calitatii. Livrarea excelentei noastre iti va aduce un partener de incredere in aceste vremuri nesigure. Dorim sa vedem prosperitate in afacerea fiecarui client care ne trece pragul, deoarece SUCCESUL DUMNEAVOASTRA ESTE AFACEREA NOASTRA.  Pentru o analiza personalizata a proiectului dvs de investitii, va invitam sa completati formularul de contact de mai jos. 

Contact

CHROMA CONSULTING AGENCY
Adresa
Strada Glodeni, nr. 12, etaj 2, biroul 22 Sector 2, Bucuresti
Contact
E-mail: office@chroma.ro Phone: 0790540083