Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri anunța lansarea etapei de înscriere în cadrul măsurii 1 “Microgranturi acordate din fonduri externe nerambursabile” din cadrul schemei de ajutor de stat instituită prin ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr. 130 din 31 iulie 2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului operațional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19.

Formularul electronic de înscriere în cadrul măsurii 1 “Microgranturi acordate din fonduri externe nerambursabile” va fi activ pe link-ul granturi.imm.gov.ro ÎNCEPÂND DE LUNI, 12 OCTOMBRIE 2020, ora 10.00.

Formularul de înscriere va rămâne activ până VINERI 16 OCTOMBRIE 2020, ora 20.00, cu posibilitatea prelungirii perioadei de înscriere până la epuizarea bugetului.

2 thoughts to “ANUNȚ LANSARE ÎNSCRIERE MĂSURA “MICROGRANTURI ACORDATE DIN FONDURI EXTERNE NERAMBURSABILE”

 • LADISLAU SANDOR

  Buna ziua,
  sunt admin. SC TIM TRADE 64 DISTRIBUTION SRL si sunt interesat de masura microgaranturi.
  cu stima LADISLAU SANDOR

  Reply
  • Irina Mihail

   Buna ziua,

   Va multumim pentru interesul acordat societatii noastre. Va rugam sa ne furnizati un numar de telefon sau o adresa de email la care doriti sa fiti contactat. De asemenea, ne puteti contacta la 0790540083 sau pe office@chroma.ro

   Cu stima,
   Irina Mihail

   Reply

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *